„Скопје памти: 55 години од скопскиот земјотрес“, концептуален натпревар

posted in: Uncategorized | 0

На 28.10.2018 со почеток во 11 часот, во СУГС „Никола Карев“ во Скопје, се одржа концептуален натпревар за средношколци во организација на ЗИРМ и Град Скопје. Натпреварот беше посветен на одбележувањето 55 години од катастрофалниот земјотрес кој го погоди Скопје … Continued