Истражи ја Скопска Црна Гора

posted in: Настани | 0

Во текот на месец јули (15-20) се одржа летната школа во организација на ЗИРМ како дел од проектот „Истражи ја Скопска Црна Гора“. Како резултат од истата произлегоа, т.е. беше изработена мапа за културните знаменитости на овој Скопски регион, со што се надеваме дека ќе биде дополнителен придонес за негово туристичко заживување. Исто така беше изработен и видео клип (во прилог) со истата намена.

Comments are closed.